Onze leraren

Bron van wijsheid, vriendelijkheid, humor en ondersteuning.

Onze internationale Nalandabodhi-leraren komen zowel uit het Oosten als het Westen.  Hun bijzondere kwaliteiten zijn gevormd door de grondige training in en studie van de traditionele Boeddhistische inzichten en methodes. Daarnaast hebben ze grote ervaring in meditatie, opgedaan in langdurige retraites.

Onze huidige groep van 10 trainers is ook weer actief bezig om de volgende generatie van Boeddhistische leraren te trainen.

Maak kennis met onze nederlandse leraren en meditatie-begeleiders

Martine Lans

Martine Lans ontdek mediterenMartine mediteert sinds 2008 en is sindsdien ook actief binnen Tibetaans Boeddhisme. Sinds 2012 is ze lid van Nalandabodhi, en geeft ze les. Ook beoefent ze al jaren chikung en volgt ze nu een opleiding als chikung docent. Ze is bioloog en in haar dagelijks leven werkt ze als beleidsmedewerker. Martine geeft o.a. het Pad van Meditatie en het Pad van Studie.

Anouk Brack

Anouk studeert en beoefent bij Nalandabodhi sinds 2013. Ze is leiderschap en communicatietrainer en coach en auteur van twee boeken ‘De verborgen dimensie van leiderschap’ en ‘Leiderschap in verandering’.  Anouk geeft Ontdek mediteren, lunchmeditaties op donderdag en je kunt met haar spreken over lid worden.

Sebo Ebbens

Sebo is lid bij Nalandabodhi sinds 2007. Sebo heeft meerdere boeken geschreven zoals Op de golven van geboorte en dood en Stralend in de wereld. Sebo geeft open cursussen aan de hand van zijn boeken. Daarnaast geeft hij verdiepende cursussen voor leden.

Maurice Bijron

Maurice beoefent Tibetaans boeddhisme sinds 2018 en is sinds 2019 lid van Nalandabodhi. Daarnaast volgt hij regelmatig een module bij Nitartha Institute for Higher Buddhist Studies. Maurice geeft Ontdek mediteren, begeleid lunchmeditaties en doet vaak technische ondersteuning online.