Onze leraren

Bron van wijsheid, vriendelijkheid, humor en ondersteuning.

Onze internationale Nalandabodhi-leraren komen zowel uit het Oosten als het Westen.  Hun bijzondere kwaliteiten zijn gevormd door de grondige training in en studie van de traditionele Boeddhistische inzichten en methodes. Daarnaast hebben ze grote ervaring in meditatie, opgedaan in langdurige retraites.

Onze huidige groep van 10 trainers is ook weer actief bezig om de volgende generatie van Boeddhistische leraren te trainen.

Maak kennis met onze nederlandse leraren

Frans Commijs

Frans Commijs mediteert en studeert al 8 jaar bij Nalandabodhi.

Hij is gepensioneerd en werkte als gestalt-therapeut. Tijdens zijn opleiding kwam hij in contact met het boeddhisme, en met name hoe in contact te komen met de eigen geest.

Hij geeft on-line en live meditaties en doceert, het pad van meditatie.

Anouk Brack

Anouk studeert en beoefent bij Nalandabodhi sinds 2013. Ze is leiderschap en communicatietrainer en coach en auteur van twee boeken ‘De verborgen dimensie van leiderschap’ en ‘Leiderschap in verandering’.  Anouk geeft Ontdek mediteren en je kunt met haar spreken over lid worden.

Sebo Ebbens

Sebo is lid bij Nalandabodhi sinds 2007. Sebo heeft meerdere boeken geschreven zoals Op de golven van geboorte en dood en Stralend in de wereld. Sebo geeft open cursussen aan de hand van zijn boeken. Daarnaast geeft hij verdiepende cursussen voor leden.

Serge Stalpers

Serge beoefent Tibetaanse Meditatie sinds 2004. In 2016 is hij lid geworden van Nalandabodhi en student van Dzogchen Ponlop Rinpoche, en geeft sinds 2022 les bij Nalandabodhi Nederland. Als adviseur online en open onderwijs bij een grote universiteit helpt hij graag om Nalandabodhi cursussen toegankelijk en persoonlijk te houden voor deelnemers.