Share on facebook
Share on email

Online cursus – De vijf Tibetaanse wijsheden

do., maart 4, 2021
7:30 pm - 9:00 pm
Online Zoom bijeenkomst

Op donderdag 4 februari 2021 start de online cursus “De vijf Tibetaanse Wijsheden”  die in totaal acht avonden zal worden gegeven. Volgens het Tibetaans boeddhisme bezit ieder mens vijf wijsheden waarvan de meeste mensen er maar twee of drie inzetten. Tijdens deze cursus leer je ze te herkennen en in de praktijk eigen te maken. Daarnaast helpen de vijf wijsheden om makkelijker met mensen om te gaan.  Ga voor meer informatie naar deze website:   “De vijf Tibetaanse wijsheden.”

Online

De online cursus vindt plaats op donderdagavonden van 19.30 – 21.00 uur op internet via zoom. Deelnemers die zich opgeven krijgen de code voor de zoomverbinding tijdig toegestuurd. Er kunnen maximaal 15 mensen meedoen. Om 19.30 uur gaat de zoom open. Om 19.40 uur begint de cursusavond.

Bekijk het interview van Anouk Brack met Sebo Ebbens.

Data

De data voor de cursus zijn de donderdagavonden: 4 februari, 11 februari, 18 februari, 4 maart, 11 maart. 18 maart, 25 maart en 1 april. Op 25 februari is er geen cursusavond vanwege de krokus vakantie.

Vragen

Heb je vragen, vul het contactformulier in. Sebo Ebbens zal zsm contact met je opzoeken.

Kosten

De kosten voor de 8 cursusavonden bedragen E 80,-. De cursus wordt gegeven door Sebo Ebbens. Het is bij deze cursus nodig zijn boek aan te schaffen. Dat boek heet: ‘Stralend in de wereld. De vijf Tibetaanse wijsheden in het dagelijks leven’. Het is uitgegeven bij Asoka. Omdat het boek is uitverkocht is het mogelijk een reprint te bestellen. Het is mogelijk dat te bestellen bij de boekhandel.

Schrijf je hier in voor de cursus


Date/Time Date(s) - do., maart 4, 2021
7:30 pm - 9:00 pm

Location Online Zoom bijeenkomst

Loading Map....

0