Share on facebook
Share on email

Cursus Zutphen – De vijf Tibetaanse wijsheden

di., februari 23, 2021
7:30 pm - 9:30 pm
Dat Bolwerck in Zutphen

Cursus Zutphen – De vijf Tibetaanse wijsheden

In het voorjaar van 2021 wordt er in Zutphen op 7 dinsdagavonden een cursus georganiseerd over de vijf wijsheden uit het Tibetaans boeddhisme. De cursus zal plaatsvinden in Dat Bolwerck in Zutphen.

Data

De cursus wordt gegeven door Sebo Ebbens. Het gaat om de dinsdagavonden: 2 februari, 9 februari, 16 februari, (er is geen avond op 23 februari vanwege de krokusvakantie), 2 maart, 9 maart, 16 maart, en 23 maart. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren uiterlijke tot 21.30 uur. Halverwege de avond is er een pauze met koffie en thee. Tijdens de avonden zijn de corona maatregelen van kracht, indien dat nog nodig is. 

Bekijk het interview van Anouk Brack met de cursusleider Sebo Ebbens.

Kosten

De kosten voor de avonden bedragen E 120,-. Het is verder nodig om het boek van Sebo Ebbens aan te schaffen: ‘Stralend in de Wereld. De vijf Tibetaanse wijsheden in het dagelijks leven’. Het boek is uitgegeven door Asoka. Het boek is met een lichte korting verkrijgbaar aan het begin van de cursus (het boek is een reprint omdat het boek is uitverkocht). Ook is het boek als reprint verkrijgbaar bij de boekhandel. Het is mogelijk je voor deze cursus op te geven door te klikken op cursus Dat Bolwerck. Het is ook mogelijk om daar te betalen om je inschrijving definitief te maken. Er kunnen aan deze cursus maximaal 20 mensen meedoen.

Meer informatie

Meer informatie over de vijf wijsheden is te vinden door te klikken op vijf wijsheden op deze website.
Voor meer informatie over de opzet van de zeven avonden, klik op cursus in Zutphen.

Waarover?

De cursus gaat eerst over hoe we de stijlen en wijsheden bij onszelf kunnen herkennen in zowel de open als de gesloten vorm. Daarna is er aandacht voor hoe we de stijlen en wijsheden bij anderen kunnen herkennen, en hoe we ons daarbij verder kunnen openen.

Vragen

Heb je vragen, vul het contactformulier in. Sebo Ebbens zal z.s.m. contact met je opzoeken.

 


Date/Time Date(s) - di., februari 23, 2021
7:30 pm - 9:30 pm

Location Dat Bolwerck in Zutphen

Loading Map....

0