Minder stress en beter in balans?

Lees ervaringen online mediteren

Ervaringen online mediteren

Brigitte
BrigitteDeelnemer cursus 'Ontdek mediteren'
Lees verder
"Anouk, Martine en Maurice bouwden de cursus 'Ontdek mediteren' langzaam op met allerlei onderwerpen zoals methodieken, uitdagingen en experimenten. Er werd ook ruim de tijdgenomen voor interactie met andere cursisten. Dank voor de fijne online cursus!"
Peter
PeterDeelnemer cursus 'Ontdek mediteren'
Lees verder
“Ik heb de cursus als heel positief ervaren. Het was een welkome ondersteuning in deze tijd vanwege corona voor meer bewustwording en concentratie. Jullie hebben deze cursus voor het eerst gegeven maar het was alsof de cursus ‘al jaren bestond’ en het kwam allemaal heel dichtbij en vertrouwd over. Ik vond jullie prettige maar vooral kundige en accurate cursusleiders. “
Hilde
HildeDeelnemer cursus 'Ontdek mediteren'
Lees verder
"Ik waardeer deze cursus ten zeerste vanwege de geleidelijke opbouw van de lessenreeks, de ruimte voor inbreng en uitwisseling en de zeer professionele begeleiding die met zorg, aandacht, compassie én technische ondersteuning werd uitgevoerd. Tussentijds was er ook aandacht voor (de groei) van de groep met de whatsappgroep en de mogelijkheid om te mailen met zeer adequate respons. En als laatste kon ik de humor en luchtigheid enorm appreciëren. Nogmaals hartelijk dank! Deze meditatie-lessenreeks heeft ervoor gezorgd dat deze bijzondere, soms lastige tijd, dragelijker werd voor mij. Het gaf mij een breder perspectief en rust, niet alleen voor mijzelf maar ook voor anderen in mijn omgeving. Ik ga er mee door."
Jonny
JonnyDeelnemer cursus 'Ontdek mediteren'
Lees verder
Ik heb de cursus mediteren als zeer prettig ervaren om een aantal redenen. Het was een cocktail van een sterke inhoud, een zachte en vriendelijke manier van overdracht en een duidelijke structuur voor, tijdens en na de meditatiesessies. Zo kregen wij aan het begin van een sessie het programma uitgelegd en achteraf een verslag en video-opnames toe gemaild. And last but not least vond ik de humor, de verhalen, de metaforen en het enthousiasme van de cursusleiders Martine, Anouk en Maurice heel fijn. Ik kan deze cursus iedereen aanraden. Je krijgt praktische handvatten en oefeningen aangereikt. Maar wat mij vooral bij is gebleven is dat je mediteren kunt leren door er simpelweg te zijn. De uitvoering ofwel de prestatie is er ondergeschikt aan. De video die vooraf is gestuurd geeft een goed beeld, dus ik zou iedereen aanraden die te bekijken.
Previous
Next

Mail ons voor vragen: